Aplicatia se incarca

Protejarea oamenilor si a mediului

Responsabilitatea noastră este să vă furnizăm produse chimice de înaltă calitate, cu siguranță și profesionalism. Personalul nostru este bine pregătit și instruit pentru a asigura conformitatea cu toate normele de siguranță și mediu.

Despre noi Certificarile BADS

Livrare rapidă și eficientă

Suntem mândri să oferim cele mai rapide servicii de livrare în întreaga țară! Beneficiați de o livrare promptă în maximum 48 de ore în orice colț al României.

Afla cum cumperi

Calitate și Prețuri Atractive

Având o abordare directă și având o poziție de lider pe piața locală și europeană, putem oferi produse chimice de înaltă calitate la prețuri competitive. Alegeți calitatea și economisiți bani cu achiziționarea directă de la noi.

Vezi produsele noastre

Perseverenta - cheia succesului nostru

BADS - Compania Romanesca de Top, Infiintata In 1994, Specializata In Comercializarea Produselor Chimice Si Materiilor Prime.
BADS este unul dintre liderii pietei de produse chimice si materii prime pentru industrie, oferind solutii personalizate si servicii complete. Detinem o flota de masini dotate corespunzator transportului ADR si un personal calificat, capabil sa satisfaca nevoile fiecarui client. Cu peste doua decenii de experienta in spate, ne mandrim cu promptitudinea si eficienta serviciilor noastre.

Produse pentru deszapezire

Suntem un furnizor de incredere de produse chimice pentru deszapezire, precum clorura de calciu si sare industriala. Cu experienta noastra de aproape 30 de ani in industrie, suntem dedicati sa satisfacem nevoile clientilor nostri cu produse de calitate si livrare prompta. Contactati-ne astazi pentru a afla cum va putem ajuta sa mentineti siguranta in timpul iernii!

Tratarea apei

Siguranța și calitatea apei sunt esențiale pentru sănătatea noastră. Suntem o companie specializată în vânzarea produselor chimice pentru tratarea apei și oferim soluții personalizate pentru nevoile clienților noștri. Produsele noastre asigură o calitate optimă a apei, sunt prietenoase cu mediul și respectă toate standardele de siguranță.

Responsabilitate si siguranta

Suntem constienti de importanta sigurantei si a protejarii mediului in care ne desfasuram activitatea. De aceea, ne implicam in mod activ in procesele de formare si instruire a personalului nostru, garantand astfel profesionalism si siguranta in toate operatiunile noastre.

Certificari si standarde ridicate

Societatea noastra detine o serie de certificari recunoscute la nivel national si international, inclusiv ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, SQAS pentru solventi clorurati, autorizatie mediu si licenta transport ADR. Acestea reprezinta o garantie pentru calitatea si eficienta serviciilor noastre.

Solutii personalizate pentru afacerea ta

Suntem aici sa te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Echipa noastra de consultantii in vanzari detine competentele necesare si experienta pentru a-ti oferi consultanta specializata si solutii personalizate, astfel incat sa poti beneficia de cele mai economice si eficiente produse chimice pentru industria ta.

Descopera produsele noastre

Descopera gama noastra completa de produse chimice industriale, incluzand materii prime pentru industrie, de cea mai buna calitate si la cele mai competitive preturi. Indiferent de necesitatile tale, avem solutii personalizate pentru a-ti satisface cerintele de afaceri. Descopera acum oferta noastra!

Vezi lista produse

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum

Noutati

Ce spun clientii nostri