Aplicatia se incarca
Acetat de sodiu
in stoc

Acetat de sodiu

  Nici un review Citeste toate review-urile

Acetatul de sodiu este un compus chimic utilizat într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv în industria textilă, farmaceutică și alimentară.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Acetat de Sodiu: Calitate și Versatilitate pentru Aplicațiile Tale Industriale

La BADS, suntem dedicați să oferim clienților noștri soluții chimice industriale de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui sector de activitate. Acetatul de Sodiu reprezintă un exemplu emblematic al angajamentului nostru, fiind un compus chimic esențial pentru o gamă largă de aplicații.

 

Utilizări Diverse și Eficiente

Acetatul de Sodiu se distinge prin versatilitatea sa, fiind utilizat în industria textilă pentru procese de vopsire și printare, conferind durabilitate și culori vibrante textilelor. În sectorul farmaceutic, acest compus joacă un rol crucial ca agent de stabilizare, asigurând calitatea și siguranța medicamentelor. În industria alimentară, funcționează ca un aditiv sigur (E262), prevenind cristalizarea și extinzând durabilitatea produselor alimentare.

Siguranță și Conformitate

Siguranța produselor noastre este o prioritate absolută. Acetatul de Sodiu oferit de BADS este recunoscut pentru puritatea sa, respectând toate normele de siguranță alimentară și industrială. Acesta este un tampon eficient în soluțiile de curățare și un component vital în procesele de galvanizare, contribuind la eficiența și durabilitatea acestora.

 

Opțiuni de Ambalare Personalizate

Conștienți de nevoile diverse ale clienților noștri, oferim Acetat de Sodiu într-o varietate de forme și concentrații, toate ambalate în containere sigure și etichetate corespunzător pentru o manipulare și utilizare fără riscuri. Fie că aveți nevoie de granule, pulbere sau soluții lichide, BADS vă poate furniza produsul în configurația optimă pentru aplicația dvs.

 

Partenerul Tău de Încredere în Chimie Industrială

Alegând BADS ca furnizor pentru Acetatul de Sodiu, beneficiați nu doar de un produs de calitate superioară, ci și de suportul și consultanța noastră expertă. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să identificați cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. specifice și pentru a vă oferi toate informațiile necesare pentru utilizarea optimă a produsului.

Pentru mai multe informații despre Acetatul de Sodiu și alte produse chimice industriale oferite de BADS, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă susține succesul cu soluții de înaltă calitate, sigure și eficiente.

 

Nr. CAS 127-09-3
Nr. EC 204-823-8
Nr. UN nu se aplica
ADR/RID nu este produs periculos
Formula moleculara C₂H₃NaO₂
Masa moleculara (g/mol) 82.03
Aspect pudra alba
Miros slab de acid acetic

 

Continut (%) min 99,5 %
Insolubilitate in apa 0.006 %
Cloruri 0.0005 %
Fier 0.0005%
Ambalare sac 25 kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum