Aplicatia se incarca

Cine suntem

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, B.A.D.S. Brasov este o companie românească de încredere, specializată în comercializarea și distribuția de produse chimice de înaltă calitate - materii prime pentru industrie. De la înființarea noastră în anul 1994, am dezvoltat o flotă de mașini dotate corespunzător cu toate echipamentele de transport ADR și un personal bine pregătit, care ne permit să satisfacem nevoile fiecărui client într-un mod rapid și sigur.

Cu un depozit centralizat în Brașov, suntem capabili să livrăm marfa direct din stoc, în timp util și fără întârzieri. Dar nu suntem doar o companie de logistică. Ne-am angajat să oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri, prin investiții semnificative în pregătirea personalului nostru și prin extinderea gamei de produse pe care le oferim.

Suntem mândri să fim o companie ecologică și să avem o atenție deosebită față de protecția mediului. De aceea, folosim tehnologii avansate și metode sustenabile pentru a minimiza impactul asupra mediului. În plus, suntem mândri să fim o companie cu capital românesc, care susține economia locală și dezvoltarea comunității.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru a vă oferi produse chimice de înaltă calitate și servicii logistice eficiente, B.A.D.S. Brasov este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați astăzi și să aflați mai multe despre serviciile noastre și produsele noastre de calitate.

MISIUNEA NOASTRA

Misunea noastra este sa oferim produse de calitate, la preturile corecte, oferind solutiile logistice complete!

Pentru a indeplini aceasta misiune am investit in permanenta in flota proprie si in personalul instruit si calificat ADR. In acest moment compania detine 5 autoturisme de 3.5 tone, 2 camioane si 1 cisterna.

Our Vision

Unlike many other themes Monstroid<sup>2</sup> is built around user content but not vice versa. Thus you may be sure when you add your own texts and images the theme will look same cool and appealing

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum

Noutati