Aplicatia se incarca
Acid clorhidric
in stoc

Acid clorhidric

  Nici un review Citeste toate review-urile

Acidul clorhidric este un produs chimic industrial cu o mare varietate de aplicatii, cum ar fi industria alimentara, curatarea suprafetelor metalice sau folosirea sa ca reactiv chimic.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Acid Clorhidric: Eficiență și Precizie în Aplicațiile Industriale

BADS este dedicată furnizării de Acid Clorhidric de înaltă calitate, un agent esențial într-o multitudine de procese industriale. Cu proprietăți puternice și corozive, acest compus este un pilon în industria alimentară pentru reglarea pH-ului, în prelucrarea metalelor pentru curățarea eficientă a suprafețelor și ca reactiv chimic de încredere în laboratoare și procese de fabricație.

 

Diversitatea Utilizării

Acidul Clorhidric este recunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți procesele industriale:

Industria Alimentară: Utilizat pentru ajustarea pH-ului în procesarea alimentelor, asigurând siguranța și calitatea produselor.
Curățarea Suprafețelor Metalice: Ideal pentru eliminarea oxidului și a depunerilor, pregătind metalele pentru etapele ulterioare de prelucrare.
Reactiv Chimic: Vital în sinteze chimice și analize de laborator, datorită reactivității sale controlate și eficienței.

 

Angajamentul BADS pentru Calitate

La BADS, fiecare lot de Acid Clorhidric este riguros testat pentru a asigura puritatea și consistența necesară pentru aplicațiile dvs. precise. Angajamentul nostru este de a furniza produse care nu doar că îndeplinesc, dar depășesc standardele industriei, garantând performanță și fiabilitate.

 

Parteneriatul cu BADS

Selectând BADS ca furnizorul dvs. de Acid Clorhidric, beneficiați de expertiza și suportul nostru tehnic pentru a identifica cele mai eficiente utilizări în procesele dvs. industriale. Oferim soluții personalizate și suntem gata să răspundem oricăror întrebări specifice pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate.

Pentru informații suplimentare și pentru a discuta despre cerințele dvs. specifice, vă invităm să contactați BADS. Suntem aici pentru a vă susține cu soluții chimice de top care să vă ajute să atingeți excelența operațională.

Nr. CAS 7647-01-0
Nr. EC 231-595-7
Nr. UN 1789
Formula moleculara HCl
ADR/RID 8, II
Densitate relativa (g/cm3) 1.178
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol coroziv
Aspect lichid
Culoare incolor pana la galben-verzui
Miros puternic, iritant

 

Continut (%) min 33 %
H2SO4 0.0060%
Fier  0.0002%
SO2 (ppm) 0.0002%
Arsen lipsa
Clor lipsa
Ambalare bidon 20L, bidon 60 L, IBC - 1000 L

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum