Aplicatia se incarca
Acid formic
in stoc

Acid formic

  Nici un review Citeste toate review-urile

Acidul formic este un lichid incolor, puternic coroziv, utilizat in industria de prelucrare a pielii si tesaturilor, dar si in industria alimentara si farmaceutica.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Acid Formic: Soluția Eficientă pentru Prelucrarea Pielii și Tesaturilor

La BADS, suntem mândri să vă oferim Acid Formic de cea mai înaltă calitate, un compus esențial pentru numeroase industrii. Acest lichid incolor și puternic coroziv joacă un rol vital în prelucrarea pielii și a țesăturilor, oferind finisaje de calitate și durabilitate îmbunătățită.

 

Aplicații Multifuncționale

Prelucrarea Pielii: Acidul Formic este folosit pentru tanarea pielii, asigurând o prelucrare eficientă și îmbunătățind calitatea finală a produselor din piele.
Industria Alimentară și Farmaceutică: Utilizat ca agent de conservare și antimicrobian, Acidul Formic contribuie la siguranța și conservarea alimentelor și medicamentelor.
Sinteza Chimică: Un reactiv valoros în sinteza de produse chimice, Acidul Formic este indispensabil în producerea de materiale plastice, cauciucuri și alte compuși.

 

Garantăm Calitatea și Performanța

Acidul Formic furnizat de BADS este supus celor mai stricte standarde de testare pentru a vă asigura că primești un produs sigur și eficient. Înțelegem importanța performanței în aplicațiile industriale, de aceea ne dedicăm să livrăm un produs care să îndeplinească și să depășească așteptările de siguranță și eficacitate.

 

Alegeți BADS pentru Expertiza în Acid Formic

Cu BADS, beneficiați de expertiza noastră extensivă și suportul dedicat pentru toate întrebările și cerințele dvs. Suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți soluția optimă de Acid Formic care se aliniază cu aplicațiile și procesele dvs. specifice.

Pentru mai multe informații și pentru a primi o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere asistența necesară pentru a atinge excelența în industria dvs.

Nr. CAS 64-18-6
Nr. EC 200-579-1
Nr. UN 1779
Formula moleculara CH2O2
Masa moleculara (g/mol) 77.08
ADR/RID 8 (3), II
Densitate relativa (g/cm3) 1.195
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol inflamabil, coroziv
Aspect lichid, incolor pana la galben
Miros intepator

 

Continut (%) 85 %
Acid acetic <50 mg/kg
Sulfat <1 mg/kg
Clorura <1 mg/kg
Fier <1 mg/kg
Alte metale grele <1 mg/kg
Evaporare reziduri <10 mg/kg
Ambalare bidon 20L, bidon 60 L, IBC - 1000 L

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum