Aplicatia se incarca
Acid fosforic
in stoc

Acid fosforic

  Nici un review Citeste toate review-urile

Acidul fosforic este un compus chimic versatil, utilizat în diverse domenii precum agricultură, industria alimentară și dezinfectarea apei.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

La BADS, ne mândrim cu furnizarea unei game variate de Acid Fosforic, un compus chimic esențial, adaptabil la o multitudine de aplicații în domenii precum agricultura, industria alimentară, și în procesele de dezinfectare a apei. Concentrându-ne pe nevoile specifice ale fiecărui client, oferim Acid Fosforic în diverse concentrații, asigurându-ne că fiecare produs pe care îl oferim respectă cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Acidul Fosforic, datorită proprietăților sale unice, joacă un rol crucial în optimizarea proceselor de creștere a plantelor, îmbunătățirea calității produselor alimentare și asigurarea unei dezinfectări eficiente a apei, contribuind la un mediu mai sigur și mai sănătos. La BADS, înțelegem importanța acestui compus chimic în activitățile zilnice și industriale ale clienților noștri, motiv pentru care ne angajăm să oferim soluții adaptate nevoilor lor, sprijinindu-i în atingerea obiectivelor de durabilitate și eficiență.

Pentru cei interesați de aplicarea Acidului Fosforic în proiectele lor, BADS este partenerul ideal. Oferim nu doar produse de înaltă calitate, dar și consultanță specializată pentru a asigura utilizarea optimă a acestui compus vital. Descoperiți beneficiile Acidului Fosforic prin alegerea BADS, unde calitatea și satisfacția clientului sunt prioritățile noastre principale.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice și pentru a afla mai multe despre gama noastră diversificată de Acid Fosforic. Cu BADS, sunteți un pas mai aproape de soluții chimice eficiente și sustenabile.

 

Nr. CAS 7664-38-2
Nr. EC 231-633-2
Nr. UN 1805
Formula moleculara H3PO4
Densitate relativa (g/cm3) 1.7
ADR/RID 8
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol coroziv, iritant
Aspect lichid/incolor pana la verzoi
Miros inodor
   

 

Continut (%) 85 %
Arsenic 0.000042 mg/kg
Plumb 0.0003 mg/kg
Cloruri 0.0005 %
Sulfati 0.005%
Ambalare bidon 20L, bidon 60L, IBC - 1000L

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum