Aplicatia se incarca
Acid sulfuric
in stoc

Acid sulfuric

  Nici un review Citeste toate review-urile

Acidul sulfuric este un compus chimic esențial utilizat în producția de baterii, fertilizanți, detergenți și multe alte produse.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Acid Sulfuric: Pilonul Proceselor Industriale Inovatoare

La BADS, suntem specializați în furnizarea de Acid Sulfuric, un compus chimic fundamental pentru inovația industrială. Recunoscut pentru puterea și concentrația sa, Acidul Sulfuric este indispensabil în producția unei game largi de produse, de la baterii eficiente și fertilizanți care sprijină agricultura, până la detergenți care curăță și igienizează.

 

Un Compus Versatil și Puternic

Producția de Baterii: Acidul Sulfuric joacă un rol esențial în industria energetică, fiind o componentă cheie în bateriile auto și industriale.
Fertilizanți: Acesta contribuie la fabricarea fertilizanților care susțin creșterea și productivitatea culturilor agricole.
Detergenți: În industria de curățenie, Acidul Sulfuric este folosit pentru proprietățile sale corozive, descompunând materiile organice și asigurând curățarea profundă.

 

Flexibilitate în Concentrații și Ambalaje

Conștienți de diversele aplicații, oferim Acid Sulfuric în diferite concentrații și ambalaje, personalizate pentru a se potrivi cu specificațiile proceselor dvs. industriale. Fiecare produs este testat riguros pentru a garanta calitatea și siguranța.

BADS: Partenerul dvs. de Încredere în Chimie

Alegând BADS ca furnizor de Acid Sulfuric, beneficiați de suportul nostru tehnic expert și de servicii de livrare rapide și eficiente. Ne angajăm să oferim soluții chimice de înaltă calitate care să întărească și să eficientizeze producția dvs.

Pentru consultanță specializată și asistență în plasarea comenzilor, echipa BADS este gata să răspundă nevoilor dvs. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum Acidul Sulfuric de la BADS poate juca un rol crucial în succesul afacerii dvs.

 

Nr. CAS 7664-93-9
Nr. EC 231-639-5
Nr. UN 1830
Formula moleculara H2SO4
ADR/RID 8, II
Densitate relativa (g/l) 1.84
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol coroziv
Aspect lichid, slab galbui
Miros specific

 

Continut (%) 96 %
Fier 5.4%
Oxizi de azot <1.0 ppm
Reziduu dupa aprindere 27.95 ppm
Arsenic 0.042 ppm
Plumb <0.027 ppm
Oxizi de nitrogen <1 ppm
Cadmiu <0.027 ppm
Mangan <0.031 ppm
Agenti reducatori (KMnO4) 2.256 ml
Cloruri <5 ppm
Dioxid de sulf max. 23%
Ambalare

bidon 20L, bidon 60 L, IBC 1000 L

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum