Aplicatia se incarca
Alcool etilic tehnic
in stoc

Alcool etilic tehnic

  Nici un review Citeste toate review-urile

Alcoolul etilic tehnic este un solvent organic versatil, utilizat în diverse industrii pentru diluare, curățare și degresare.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Alcool Etilic Tehnic: Solventul Universal pentru Industria Modernă

BADS se mândrește să vă ofere Alcool Etilic Tehnic, un solvent organic indispensabil care servește o gamă largă de aplicații industriale. Cu proprietăți de diluare, curățare și degresare excepționale, acest lichid incolor și volatil este esențial în ateliere, laboratoare și unități de producție.

Aplicații Diverse și Eficiente

Producția de Lacuri și Vopsele: Alcoolul Etilic Tehnic este crucial în obținerea consistențelor dorite și a uscării rapide.
Industria Parfumurilor: Servește ca bază pentru extracția esențelor și a aromelor, contribuind la crearea parfumurilor fine.
Curățarea și Degresarea: Eficient în eliminarea grăsimilor și a murdăriei, asigurând suprafețe curate și pregătite pentru prelucrare ulterioară.

 

Calitate și Siguranță

La BADS, calitatea produselor noastre este prioritară. Alcoolul Etilic Tehnic pe care îl oferim este supus unor teste riguroase pentru a asigura puritatea și eficacitatea. Ambalajul sigur și durabil garantează manipularea și depozitarea în condiții optime, protejând atât utilizatorii, cât și mediul înconjurător.

 

Alegeți BADS pentru Experiența și Fiabilitatea Noastră

Optând pentru Alcoolul Etilic Tehnic de la BADS, beneficiați de expertiza noastră în soluții chimice și de un parteneriat bazat pe încredere și profesionalism. Ne angajăm să oferim nu doar produse de calitate superioară, dar și suport tehnic și consultanță pentru a maximiza eficiența aplicațiilor dvs.

Pentru mai multe informații despre Alcoolul Etilic Tehnic și pentru a discuta despre necesitățile specifice ale afacerii dvs., vă invităm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă sprijini în atingerea obiectivelor industriale cu soluții de înaltă calitate.

Nr. CAS (etanol) 64-17-5
Nr. EC 200-578-6
Nr. UN 1770
ADR/RID 3
Formula moleculara C₂H₅OH
Densitate relativa (g/cm3) 0.835
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol inflamabil
Aspect lichid, mov
Miros specific de alcool

 

Continut (%) 75 %, 85 %, 90%
Ambalare

flacon 900 ml,

bax 12 flacoane

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum