Aplicatia se incarca
Alcool izoamilic
in stoc

Alcool izoamilic

  Nici un review Citeste toate review-urile

Alcoolul izoamilic este un lichid incolor, inflamabil si volatil, utilizat in principal in industria de parfumuri si cosmetice ca solvent, dar si in alte aplicatii industriale.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Alcool Izoamilic: Eficiența în Solvenție pentru Inovație Cosmetică și Parfum

BADS vă aduce Alcoolul Izoamilic, un solvent de înaltă calitate care servește ca o componentă esențială în industria parfumurilor și a produselor cosmetice. Acest lichid incolor, inflamabil și volatil este alegerea preferată pentru formulatorii care caută eficiență și performanță în procesele de extragere și purificare.

 

Aplicații Versatile

Industria Parfumurilor și Cosmetice: Utilizat ca solvent pentru esențele și aromele care dau viață parfumurilor și produselor cosmetice, alcoolul izoamilic este un pilon în crearea experiențelor olfactive memorabile.
Procese de Extracție și Purificare: Datorită punctului său de fierbere ridicat și puterii solvente superioare, este ideal pentru extragerea și purificarea compușilor valoroși.

 

Calitate Superioară Garantată

La BADS, suntem dedicați oferirii de soluții chimice care nu doar îndeplinesc, dar depășesc standardele industriei. Alcoolul nostru Izoamilic este produs sub cele mai stricte protocoale de calitate, asigurându-vă că fiecare lot este pur, eficient și gata să răspundă nevoilor complexe ale aplicațiilor dvs.

 

Alegeți BADS pentru Expertiza în Solvenți

Alegând alcoolul izoamilic de la BADS, beneficiați de expertiza noastră vastă în chimie și de un parteneriat bazat pe încredere și transparență. Echipa noastră este pregătită să vă ofere consultanță și suport tehnic pentru a vă asigura că selectați cel mai potrivit solvent pentru proiectele dvs.

Pentru informații suplimentare despre Alcoolul Izoamilic și pentru a explora gama noastră completă de produse chimice, vă invităm să ne contactați. Ne angajăm să vă sprijinim cu soluții de înaltă calitate care să vă ajute să atingeți excelența în industria dvs.

Nr. CAS 123-51-3
Nr. EC 204-633-6
Nr. UN 1105
Formula moleculara (CH3)2CHCH2CH2OH
ADR/RID 3, III
Densitate relativa (g/l) 0.81
Cuvant de avertizare atentie
Clasa de pericol inflamabil, nociv, iritant
Aspect lichid, incolor
Miros caracteristic

 

Continut (%) min 99 %
Ambalare flacon 1 L

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum