Aplicatia se incarca
Apa amoniacala
in stoc

Apa amoniacala

  Nici un review Citeste toate review-urile

Apa amoniacală este o soluție de amoniac cu apă utilizată în diverse industrii, cum ar fi producția de îngrășăminte și produse farmaceutice.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Apă Amoniacală: Versatilitate și Eficiență în Aplicații Industriale

BADS este mândră să vă ofere Apă Amoniacală, o soluție vitală pentru o gamă largă de procese industriale. Combinând amoniacul cu apă, obținem o soluție adaptabilă și eficientă, esențială în producția de îngrășăminte, produse farmaceutice, și nu numai.

 

Aplicații Diverse și Valoroase

Producția de Îngrășăminte: Apa Amoniacală este fundamentală în sinteza îngrășămintelor, contribuind la nutriția optimă a plantelor.
Industria Farmaceutică și Alimentară: Utilizată ca agent de curățare și dezinfecție, asigură standarde înalte de igienă și siguranță.
Reglarea pH-ului: Eficientă în ajustarea pH-ului solului și apei potabile, Apa Amoniacală joacă un rol crucial în agricultură și tratamentul apei.

 

Calitate Superioară și Adaptabilitate

La BADS, înțelegem nevoile specifice ale fiecărui client și oferim soluții de Apă Amoniacală personalizate, cu diverse concentrații și opțiuni de ambalare. Calitatea produselor noastre este asigurată prin teste riguroase și standarde stricte, garantând eficacitate și siguranță.

 

Parteneriatul cu BADS

Alegând Apa Amoniacală de la BADS, beneficiați de angajamentul nostru pentru excelență și suportul unei echipe de experți dedicată succesului dvs. Oferim consultanță tehnică și soluții personalizate pentru a răspunde cerințelor industriale complexe.

Pentru mai multe informații despre Apa Amoniacală și cum poate beneficia industria dvs., contactați BADS. Suntem aici pentru a vă oferi soluții chimice de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. specifice.

 

Nr. CAS 1336-21-6
Nr. EC 215-647-6
Nr. UN 2672
Formula moleculara NH4OH
ADR/RID 8, III
Densitate relativa (g/cm3) 0.9
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol coroziv, pericol pentru mediu
Aspect lichid limpede
Miros intepator

 

Continut (%) min 25 %
Amoniac 25.64%
Reziduu la evaporare <0.01%
Ambalare bidon 20L, bidon 60 L, IBC - 1000 L
 

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum