Aplicatia se incarca
Bicarbonat de sodiu
in stoc

Bicarbonat de sodiu

  Nici un review Citeste toate review-urile

Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic versatil folosit în multe industrii, de la alimentară la farmaceutică și cosmetice.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Descoperiți versatilitatea bicarbonatului de sodiu oferit de BADS, un compus esențial pentru numeroase industrii, de la alimentație la farmaceutice și cosmetice. BADS oferă bicarbonat de sodiu pur, de calitate superioară, gata să îmbunătățească eficiența și calitatea producției dumneavoastră. Produsul nostru este perfect pentru orice aplicație care necesită un agent de reglare a pH-ului, de la coacerea pâinii până la crearea produselor cosmetice delicate. Alegând BADS, beneficiați de o soluție fiabilă care vă sprijină în atingerea celor mai înalte standarde de calitate pentru clienții dumneavoastră.

 

Procesul de Colaborare cu BADS:

Colaborarea cu BADS este simplă și transparentă. Indiferent dacă sunteți la început de drum sau sunteți un profesionist experimentat în domeniu, echipa noastră este dedicată să vă asiste în fiecare etapă. Începând cu selecția produselor potrivite și până la livrarea eficientă, BADS vă garantează un parteneriat bazat pe încredere și calitate. Noi înțelegem importanța detaliilor și suntem aici pentru a vă ajuta să navigați complexitatea specificațiilor tehnice, să vă oferim sfaturi de specialitate și să răspundem prompt la orice întrebări.

 

De Ce să Alegeți BADS:

Alegerea BADS înseamnă mai mult decât achiziționarea unui produs de înaltă calitate. Înseamnă să vă aliați cu o companie care pune accent pe inovație, sustenabilitate și servicii personalizate. Ne mândrim cu reactivitatea și flexibilitatea noastră în a răspunde cerințelor unice ale fiecărui client, asigurând în același timp conformitatea cu reglementările stricte de siguranță și calitate. Cu BADS, vă puteți extinde orizonturile afacerii, profitând de expertiza și suportul nostru tehnic, pentru a crea produse care se disting pe piață.

Nr. CAS 144-55-8
Nr. EC 205-633-8
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara NaHCO3
ADR/RID nu este produs adr
Densitate relativa (g/l) 2.2 g/cm3
Cuvant de avertizare nu se aplica
Clasa de pericol nu se aplica
Aspect pulbere alba
Miros inodor

 

Continut (%) min. 99.3 %
Na2HCO3 max. 0.60%
NaCl max. 0.02%
Fe2O3 max. 6 ppm
SO4 max. 100 ppm
Insolubile in apa max. 200 ppm
pH (1% in solutie) max. 8.6%
Pierdere in materie uscata max. 0.25%
Fe max. 4.2 ppm
Ambalare sac 25 kg, palet 1 tona

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum