Aplicatia se incarca
Carbune activ
in stoc

Carbune activ

  Nici un review Citeste toate review-urile

Carbunele activ este un produs chimic industrial esențial, cunoscut pentru proprietățile sale de absorbție și filtrare.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Descoperiți puterea remarcabilă de purificare a carbunelui activ oferit de BADS, un produs esențial pentru industria modernă, recunoscut pentru eficacitatea sa excepțională în absorbția și filtrarea impurităților. Provenind din surse de carbon de cea mai bună calitate, carbunele nostru activ este proiectat pentru a răspunde cu precizie la diversele aplicații ale clienților noștri, fie că este vorba de tratarea apei, purificarea aerului, îndepărtarea contaminanților din uleiuri și grăsimi, sau alte necesități specifice. BADS pune la dispoziție o gamă variată de dimensiuni și tipuri de ambalaje, asigurându-se că soluțiile noastre de carbune activ se potrivesc perfect cerințelor dvs. specifice. Având o bază solidă de cunoștințe și o experiență vastă în domeniul produselor chimice industriale, suntem partenerul de încredere pentru îmbunătățirea eficienței și calității proceselor dumneavoastră industriale.

 

Procesul de Colaborare cu BADS:

La BADS, înțelegem importanța unei colaborări strânse și personalizate cu clienții noștri. Ne angajăm să oferim nu doar produse de înaltă calitate, ci și un serviciu clienți excepțional, începând cu consultanța tehnică inițială și până la suportul post-vânzare. Echipa noastră de experți este pregătită să vă ghideze în alegerea soluției optimă de carbune activ, adaptată nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră, asigurând o implementare eficientă și rezultate superioare.

 

De Ce să Alegeți BADS pentru Carbune Activ:

Alegând BADS, beneficiați de o combinație inegalabilă de calitate, eficiență și servicii personalizate. Ne dedicăm inovației și sustenabilității, asigurând că fiecare produs, inclusiv carbunele activ, îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță și responsabilitate ecologică. Prin parteneriatul cu BADS, veți avea acces la cele mai avansate soluții de purificare, sprijinindu-vă în atingerea obiectivelor de sustenabilitate și eficiență operațională.

 

Nr. CAS 7440-44-0
Nr. EC 231-153-3
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara nu se aplica
ADR/RID nu este produs adr
Densitate relativa (g/l) 420 +/- 30 g/l
Cuvant de avertizare nu se aplica
Clasa de pericol nu se aplica
Aspect pulbere
Miros inodor

 

Indice de iod  min. 1000mg/g
Continut de umiditate max. 5%
Continut de cenusa max. 5%
Ambalare sac 20 kg, palet 1200 tona
 

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum