Aplicatia se incarca
Clorura de metilen
in stoc

Clorura de metilen

  Nici un review Citeste toate review-urile

Clorura de metilen este un compus organic folosit ca solvent, degresant sau agent de curățare pentru diverse suprafețe și echipamente.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Clorura de Metilen: Soluția Profesională pentru Curățare și Degresare

BADS vă oferă Clorura de Metilen, un compus organic vital, utilizat pe scară largă ca solvent, degresant și agent de curățare în diverse industrii. Având proprietăți de evaporare rapidă, acest produs chimic industrial este esențial pentru eficientizarea proceselor de curățare și întreținere.

 

Aplicații Diverse și Eficiente

Curățare și Degresare: Ideal pentru curățarea profundă a suprafețelor și echipamentelor, eliminând grăsimile și impuritățile fără efort.
Industrii Variate: De la producția de vopsele și lacuri la întreținerea echipamentelor mecanice, Clorura de Metilen este un aliat de nădejde.

 

Calitate Superioară și Siguranță

La BADS, ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate. Clorura noastră de Metilen vine cu garantia purității ridicate și a concentrației specifice, ceea ce o face sigură și eficientă pentru orice aplicație industrială.

 

Alegeți BADS pentru Fiabilitate

Achiziționând Clorura de Metilen de la BADS, vă asigurați nu doar de calitatea superioară a produsului, ci și de suportul nostru complet. Ne dedicăm să oferim clienților noștri soluții chimice sigure, eficiente și la prețuri competitive, pentru a îmbunătăți procesele de producție și întreținere.

Pentru informații suplimentare despre Clorura de Metilen și pentru a discuta despre necesitățile specifice ale afacerii dvs., contactați BADS astăzi. Suntem aici pentru a vă sprijini cu produse și servicii de înaltă calitate, adaptate cerințelor industriei dvs.

 

Nr. CAS 75-09-2
Nr. EC 200-838-9
Nr. UN 1593
Formula moleculara CH2Cl2
Densitate relativa (g/cm3) 1.32 g/cm3
ADR/RID 6.1, III
Cuvant de avertizare atentie
Clasa de pericol iritant, cancerigen, toxic
Aspect lichid, incolor 
Miros eterat

 

Continut (%) >=99.95%
Umiditate (H2O) <=50 mg/kg
Reziduri la evaporare <=10 mg/kg
Compusi oxidanti (Cl) <=1 mg/kg
Aciditate (HCl) <=5 mg/kg
Stabilizator (Amylene) 40-60 mg/kg
Tetraclorura de carbon <=12 mg/kg
Ambalare butoi 200L

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum