Aplicatia se incarca
Clorura de var
in stoc

Clorura de var

  Nici un review Citeste toate review-urile

Clorura de var este un compus chimic utilizat în principal în producția de ciment, în tratarea apei și în alte aplicații industriale.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Clorură de Var (Clorură de Calciu Anhidru): Soluția Multifuncțională pentru Industrie

La BADS, suntem mândri să oferim Clorură de Var de cea mai înaltă calitate, un compus chimic esențial în producția de ciment și în tratarea apei, precum și într-o varietate de alte aplicații industriale. Cunoscută și sub denumirea de Clorură de Calciu Anhidru, clorura de var este recunoscută pentru versatilitatea și eficacitatea sa în diverse domenii.

 

Aplicații Diverse și Eficiente

Producția de Ciment: Un aditiv crucial pentru îmbunătățirea proprietăților cimentului, contribuind la durabilitate și rezistență.
Tratarea Apei: Folosită pentru îndepărtarea impurităților și îmbunătățirea calității apei potabile și industriale.
Aplicații de Iarnă: Ca agent deshidratant și antiderapant, îmbunătățește siguranța drumurilor și trotuarelor în condiții de îngheț.

 

Calitate Superioară și Adaptabilitate

BADS vă oferă Clorură de Var în cantități adaptate nevoilor dvs., fie că aveți nevoie de cantități mari pentru proiecte industriale ample sau de cantități mai mici pentru utilizări specifice. Produsul nostru vine cu garanția purității ridicate și a unui conținut redus de impurități, asigurând performanțe excelente în toate aplicațiile.

 

Alegeți BADS pentru Expertiza și Fiabilitatea Noastră

Optând pentru Clorura de Var de la BADS, beneficiați de angajamentul nostru pentru calitate și excelență. Echipa noastră este pregătită să vă asiste cu informații tehnice și consultanță, pentru a vă asigura că alegeți soluția chimică cea mai potrivită pentru proiectele dvs.

Pentru mai multe informații despre Clorura de Var și pentru a discuta despre cum produsele noastre chimice industriale pot îmbunătăți procesele dvs. de producție, contactați BADS astăzi. Ne dedicăm să vă oferim soluții eficiente și sigure, adaptate cerințelor dvs. industriale.

 

Nr. CAS 7778-54-3
Nr. EC 231-908-7
Nr. UN 3486
Formula moleculara CaOCl2
Densitate relativa (g/cm3) 2.15 g/cm3
ADR/RID 5.1, III
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol oxidant, coroziv, nociv, periculos pentru mediu
Aspect praf, alb pana la cenusiu 
Miros intepator, puternic de clor

 

Continut (%) 27% (clor activ)
Ambalare sac 30kg, palet 1020kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum