Aplicatia se incarca
Policlorura de aluminiu
in stoc

Policlorura de aluminiu

  Nici un review Citeste toate review-urile

Policlorura de aluminiu este un compus chimic utilizat ca agent de tratare a apei, in industria alimentara si in procesele de prelucrare a hartiei.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Policlorură de Aluminiu: Soluția Eficientă pentru Apa Clară și Curată

BADS vă oferă Policlorură de Aluminiu, un compus chimic esențial în tratarea apei, utilizat pe scară largă în industria alimentară și în procesele de prelucrare a hârtiei. Acest coagulant puternic joacă un rol crucial în atragerea particulelor suspendate și impurităților, rezultând o apă mai clară și mai curată.

 

Utilizări Multifuncționale și Beneficii:

Tratarea Apei: Policlorura de Aluminiu eficientizează procesul de coagulare și clarificare a apei, asigurând calitatea acesteia pentru consum și utilizări industriale.
Industria Alimentară: Contribuie la purificarea apei utilizate în producția alimentară, asigurând standardele de siguranță și igienă.
Procesarea Hârtiei: Îmbunătățește calitatea hârtiei prin eliminarea impurităților și optimizarea procesului de producție.
Tratarea Apelor Uzate: Reduce mirosurile neplăcute și contribuie la un mediu mai curat prin tratarea eficientă a apelor uzate.

 

Calitate Superioară și Adaptabilitate:

La BADS, suntem dedicați să oferim Policlorură de Aluminiu de cea mai înaltă calitate, disponibilă în diverse concentratii și forme pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client. Produsul nostru asigură performanță optimă și siguranță în utilizare.

 

Alegeți BADS pentru Experiența și Fiabilitatea Noastră:

Optând pentru Policlorura de Aluminiu de la BADS, beneficiați de expertiza noastră în domeniul chimic și de un serviciu de livrare rapid și eficient. Ne dedicăm să sprijinim succesul clienților noștri prin furnizarea de produse de înaltă calitate, adaptate cerințelor complexe ale industriei.

Pentru mai multe informații despre Policlorura de Aluminiu și pentru a discuta despre cum produsele noastre chimice pot îmbunătăți procesele dvs. de producție și tratare a apei, contactați BADS astăzi. Suntem aici pentru a vă oferi soluții chimice de top, cu un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

 

Nr. CAS 1327-41-9
Nr. EC 215-477-2
Nr. UN 1897
Formula moleculara  (AlnOHmCl3n-m)2 
Densitate relativa (g/cm3) 1.35 g/cm3
ADR/RID 8, II
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol coroziv
Aspect lichid galben deschis
Miros inodor

 

Continut (%) 17%
Nichel <1 ppm
Plumb <1 ppm
Cadmiu <0.1 ppm
Mercur <0.1 ppm
Crom

0

C

<1 ppm
Continut total de aluminiu 8.86 w/wg%
Condensator <=20 mg
Bazicitate 38.60%
Ambalare bidon 20L, bidon 60L, IBC - 1000L

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum