Aplicatia se incarca
Sare de calire
in stoc

Sare de calire

  Nici un review Citeste toate review-urile

Sarea de calire este un produs chimic industrial utilizat în procesul de tratare termică a oțelului.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Sare de Calire: Optimizarea Procesului de Tratare Termică a Oțelului

BADS este mândră să ofere Sarea de Calire, un produs chimic industrial esențial în procesul de tratare termică a oțelului. Această metodă revoluționară îmbunătățește semnificativ duritatea, rezistența la uzură și rezistența la coroziune a oțelului, fiind esențială pentru aplicații unde performanța materialului este critică.

 

Caracteristici și Beneficii:

Îmbunătățirea Proprietăților Oțelului: Prin calirea în soluție de sare, oțelul câștigă proprietăți superioare, devenind mai durabil și mai rezistent în fața provocărilor.
Calitate Superioară: Sarea noastră de calire vine cu un conținut scăzut de impurități, garantând un proces de calire eficient și rezultate fiabile.
Siguranță și Conformitate: Respectăm cele mai înalte standarde de calitate și de mediu, asigurând că produsul nostru este sigur și ecologic.

 

Aplicații Industriale Vaste:

Sarea de Calire de la BADS este ideală pentru o gamă largă de industrii, inclusiv automotive, aeronautică și construcții, unde performanța materialului este esențială. Oferim soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client, indiferent de complexitatea aplicației.

 

Alegeți BADS pentru Expertiza și Fiabilitatea Noastră:

Optând pentru Sarea de Calire de la BADS, beneficiați de suportul unei echipe de experți dedicată succesului dvs. Ne angajăm să oferim soluții chimice industriale de cea mai înaltă calitate, care să vă ajute să atingeți standardele dorite de performanță și durabilitate.

Pentru mai multe informații despre Sarea de Calire și pentru a discuta despre cum putem sprijini procesele dvs. de tratare termică a oțelului, contactați BADS astăzi. Suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente, sigure și sustenabile.

 

Denumire Sare de calire 430, 630, 960
ADR/RID nu este produs ADR
Clasa de pericol iritant, periculos pentru mediu acvatic
Aspect pudra cristalina alba
Miros inodor

 

Continut (%)  
Clorura de bariu NA
Clorura de calciu NA
Clorura de sodiu NA
Ambalare   sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum