Aplicatia se incarca
Sare de revenire
in stoc

Sare de revenire

  Nici un review Citeste toate review-urile

Sarea de revenire este un produs chimic industrial esential in procesul de tratament termic.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Sare de Revenire: Soluția Optimală pentru Tratamentul Termic al Metalelor

La BADS, suntem mândri să oferim Sarea de Revenire, un produs chimic industrial vital în procesul de tratament termic al metalelor. Combinând clorura de sodiu cu alte componente specifice, sarea noastră de revenire este concepută pentru a optimiza proprietățile metalice, îmbunătățind duritatea și rezistența la coroziune.

 

Caracteristici și Avantaje:

Îmbunătățirea Proprietăților Metalice: Utilizarea sarii de revenire în tratamentul termic conduce la piese metalice cu proprietăți superioare de duritate și rezistență la coroziune.
Gama Variată: Oferim o selecție largă de saruri de revenire, adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui client și ale fiecărei aplicații industriale.
Calitate și Eficiență: Produsele noastre sunt create cu cea mai mare atenție la detalii, garantând eficiență și rezultate de înaltă calitate.

 

Aplicații Industriale Vaste:

Sarea noastră de revenire este ideală pentru o gamă largă de aplicații industriale, de la automotive la aeronautică și producție de echipamente. Prin utilizarea sarii de revenire, clienții noștri pot obține performanțe îmbunătățite și durabilitate extinsă a produselor metalice.

 

Alegeți BADS pentru Expertiza și Fiabilitatea Noastră:

Optând pentru Sarurile de Revenire de la BADS, beneficiați de suportul unei echipe de experți dedicată succesului dvs. Ne angajăm să oferim soluții chimice industriale de cea mai înaltă calitate, care să vă ajute să atingeți obiectivele de performanță și durabilitate.

Pentru mai multe informații despre gama noastră de Saruri de Revenire și pentru a discuta despre soluțiile personalizate pentru aplicațiile dvs. specifice, contactați BADS astăzi. Suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente, sigure și sustenabile.

 

Denumire Sare de revenire 140, 220
ADR/RID nu este produs ADR
Clasa de pericol oxidant
Aspect cristale marunte, alb galbui
Miros inodor

 

Continut (%)  
Azotit de sodiu NA
Azotat de sodiu NA
Produs finit NA
Ambalare   sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum