Aplicatia se incarca
Soda calcinata / Carbonat de sodiu
in stoc

Soda calcinata / Carbonat de sodiu

  Nici un review Citeste toate review-urile

Soda calcinată, cunoscută și sub numele de carbonat de sodiu, este un produs chimic esențial utilizat în industria sticlei, în producția de săpunuri și detergenți, în industria alimentară și multe altele.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Soda Calcinată: Catalizatorul Eficienței în Industriile Diverse

Solutii Inovative de Calitate Superioară de la BADS

Soda calcinată (Carbonat de sodiu) reprezintă un pilon fundamental în optimizarea proceselor dintr-o varietate de sectoare industriale. De la fabricarea sticlei revoluționare până la producția de săpunuri și detergenți ecologici, precum și aplicații esențiale în industria alimentară, soda calcinată BADS joacă un rol crucial în creșterea eficienței și sustenabilității. Caracterizată prin natura sa alcalină, cristalină și o solubilitate excelentă în apă, produsul nostru se distinge prin calitatea superioară și adaptabilitatea la cerințele specifice ale fiecărei afaceri.

 

Adaptabilitate și Performanță

Aplicații Vaste: Utilizarea sodăi calcinate BADS se extinde dincolo de limitele convenționale, oferind soluții inovative în domenii precum tratamentul apei, industria chimică și chiar în domenii noi, emergente.
Calitate Garantată: Ne angajăm să furnizăm o sodă calcinată de cea mai înaltă calitate, asigurându-vă că procesele dvs. industriale beneficiază de eficiența maximă și rezultate optimizate.
Flexibilitate în Ambalare: Conștienți de diversitatea nevoilor în industrie, oferim soda calcinată într-o gamă largă de forme și dimensiuni de ambalare, garantând o soluție personalizată fiecărui partener.

Explorați potențialul nelimitat al sodăi calcinate BADS pentru a îmbunătăți performanța și sustenabilitatea în afacerea dvs. Contactați-ne pentru detalii despre disponibilitate și ofertele noastre competitive.

 

 

Nr. CAS 497-19-8
Nr. EC nu se aplica
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara Na2CO3 
Densitate relativa (g/cm3) 2,5 g/cm³
ADR/RID nu este produs ADR
Cuvant de avertizare atentie
Clasa de pericol iritant
Aspect pulbere alba
Miros inodor

 

Continut (%) >99%
NaCl <=0.5%
Fe2O3 <=50 ppm
Insolubil in apa <=0.1%
Ambalare sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum