Aplicatia se incarca
Sulfat de aluminiu
in stoc

Sulfat de aluminiu

  Nici un review Citeste toate review-urile

Sulfatul de aluminiu este un produs chimic industrial esențial utilizat în multe aplicații, cum ar fi tratarea apei, industria textilă, cosmetică și farmaceutică.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Sulfat de Aluminiu: Eficiență și Versatilitate în Diverse Industrii

BADS vă oferă Sulfat de Aluminiu, un compus chimic esențial cu aplicații variate în industria modernă. Acest produs joacă un rol crucial în procesele de clarificare a apei, eliminând impuritățile și contribuind la o calitate superioară a apei. De asemenea, este valoros în industria textilă pentru fixarea culorilor, precum și în sectoarele cosmetic și farmaceutic.

 

Caracteristici Principale:

Clarificarea Apei: Ajută la purificarea apei prin eliminarea particulelor și impurităților, asigurând o apă clară și curată.
Industria Textilă: Esențial în procesul de fixare a culorilor pe țesături, îmbunătățind durabilitatea și calitatea produselor textile.
Aplicații Cosmetice și Farmaceutice: Ingredient cheie în producția de cosmetice și medicamente, datorită proprietăților sale unice.

 

Disponibilitate și Flexibilitate:

Oferim Sulfat de Aluminiu în diferite forme, inclusiv granule și pulbere, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei aplicații. Produsul nostru este disponibil pentru achiziție în vrac sau în ambalaje mai mici, asigurând flexibilitate și eficiență în utilizare.

 

Alegeți BADS pentru Calitate și Expertiză:

Alegând Sulfatul de Aluminiu de la BADS, beneficiați de angajamentul nostru pentru excelență și inovație. Ne dedicăm să oferim clienților soluții chimice industriale de înaltă calitate, care să îndeplinească și să depășească așteptările în termeni de performanță și siguranță.

Pentru mai multe informații despre Sulfatul de Aluminiu și pentru a discuta despre cum poate îmbunătăți procesele dvs. industriale, contactați BADS astăzi. Suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente și personalizate.

 

Nr. CAS 10043-01-3
Nr. EC 233-138-0
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara Al2(SO4)3
Densitate relativa (g/cm3) 2.67 g/cm3
ADR/RID nu este produs ADR
Cuvant de avertizare pericol
Clasa de pericol iritant
Aspect solid, alb, alb-galbui
Miros nesemnificativ

 

Continut (%) 90-100%
Continut in oxid de aluminiu 17.25%
Aciditate libera 0.00%
Substante insolubile 0.06%
Ambalare sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum