Aplicatia se incarca
Sulfat de cupru
in stoc

Sulfat de cupru

  Nici un review Citeste toate review-urile

Sulfatul de cupru este un produs chimic utilizat în diverse aplicații industriale, precum producția de pesticide, vopsele, pigmenți și alți compuși.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Sulfat de Cupru: Soluția Eficientă pentru Industria Chimică și Textilă

La BADS, oferim Sulfat de Cupru, un compus chimic vital pentru o gamă largă de aplicații industriale. Utilizat în producția de pesticide, vopsele, pigmenți, și în industria textilă pentru vopsirea și tratarea fibrelor, sulfatul de cupru este recunoscut pentru calitatea și eficiența sa.

 

Caracteristici și Beneficii:

Versatilitate: Utilizabil în diverse industrii, de la chimică la textilă, oferind soluții pentru producția de compuși diversi.
Calitate Superioară: Produsul nostru garantează performanță și eficiență în utilizare, contribuind la optimizarea proceselor industriale.
Aplicații Variate: De la producția de pesticide și pigmenți la vopsirea și tratarea țesăturilor, sulfatul de cupru este esențial pentru succesul operațiunilor dvs.

 

Alegeți BADS pentru Calitate și Suport Excepțional:

Optând pentru Sulfatul de Cupru de la BADS, beneficiați nu doar de un produs de înaltă calitate, ci și de suportul nostru tehnic și consultativ. Suntem dedicați să oferim soluții care să corespundă nevoilor specifice ale afacerii dvs., asigurând succesul și eficiența pe termen lung.

Pentru mai multe informații despre Sulfatul de Cupru și cum poate fi integrat în procesele dvs. industriale, contactați BADS astăzi. Echipa noastră de experți este pregătită să vă asiste cu recomandări personalizate și soluții adaptate cerințelor dvs.

 

Nr. CAS 7758-99-8
Nr. EC 231-847-6
Nr. UN 3077
Formula moleculara CuSO4
Densitate relativa (g/cm3) 2.29 g/cm3
ADR/RID 9, III
Cuvant de avertizare atentie
Clasa de pericol nociv, iritant, periculos pentru mediu
Aspect solid, albastru
Miros inodor

 

Continut (%)  99.91%
Cu 25%
Fe 0.025%
Pb <0.055 mg/kg
As <0.015 mg/kg
Cd <0.035 mg/kg
Hg <0.0015 mg/kg
Umiditate <0.1%
Ambalare sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum