Aplicatia se incarca
Sulfat de fier
in stoc

Sulfat de fier

  Nici un review Citeste toate review-urile

Sulfatul de fier este un compus chimic versatil utilizat în diverse aplicații industriale, inclusiv în producția de coloranți, în tratarea apei și în agricultură.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Sulfat de Fier: Îmbunătățirea Performanței în Industrie și Agricultură

BADS vă oferă Sulfat de Fier, un compus chimic versatil cu aplicații extinse în diverse domenii industriale și agricole. Utilizat în producția de coloranți, tratarea apei și ca fertilizator în agricultură, sulfatul de fier joacă un rol crucial în îmbunătățirea sănătății și randamentului plantelor.

 

Caracteristici și Beneficii:

Versatilitate în Aplicații: Ideal pentru o gamă largă de utilizări industriale, inclusiv producția de coloranți și tratarea apei.
Fertilizator Eficient: Ca fertilizator, îmbunătățește dezvoltarea plantelor, oferindu-le nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă.
Calitate Superioară: Produsul nostru de sulfat de fier este recunoscut pentru eficiența și fiabilitatea sa, garantând rezultate superioare.

 

Alegeți BADS pentru Calitate și Expertiză:

Optând pentru Sulfatul de Fier de la BADS, beneficiați de suportul unei echipe dedicate, care înțelege complexitatea nevoilor dvs. și vă oferă soluții personalizate. Angajamentul nostru față de calitate și inovație ne permite să oferim produse eficiente și sigure, care corespund și depășesc standardele industriale.

Pentru mai multe informații despre Sulfatul de Fier și cum poate fi integrat în procesele dvs. industriale sau agricole, contactați BADS astăzi. Suntem aici pentru a vă oferi soluții chimice de înaltă calitate, care să contribuie la succesul și eficiența operațiunilor dvs.

 

Nr. CAS 7782-63-0
Nr. EC 231-753-5
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara FeSO4.7H2O
Densitate relativa (g/cm3) 1.898 g/cm3
ADR/RID nu este produs ADR
Cuvant de avertizare atentie
Clasa de pericol nociv, iritant
Aspect microcristale, cenusiu-verzui
Miros inodor

 

Continut (%) 15-35%
Fier 17-21%
Substante solubile in apa max. 0.2%
Arseniu max. 1 ppm
Cadmiu max. 1 ppm
Plumb max. 10 ppm
Ambalare sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum