Aplicatia se incarca
Sulfit de sodiu
in stoc

Sulfit de sodiu

  Nici un review Citeste toate review-urile

Sulfitul de sodiu este un compus chimic versatil folosit în diverse industrii, cum ar fi cea alimentară, de hârtie și textile.

Livrare standard
Luni, 15 Apr. - Marti, 16 Apr.

 Adauga la favorite

Bine ați venit la BADS, unde calitatea întâlnește inovația în domeniul soluțiilor chimice industriale. Sulfitul nostru de Sodiu nu este doar un compus, ci un angajament față de eficiență și durabilitate. Adaptat pentru o gamă largă de aplicații, de la conservarea alimentelor la albirea hârtiei și tratamentul textilelor, Sulfitul de Sodiu BADS este alegerea preferată pentru profesioniștii care caută performanță fără compromisuri.

 

De ce BADS? 

Pentru că înțelegem că fiecare detaliu contează. Avem grijă ca fiecare lot de Sulfit de Sodiu să respecte cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, asigurându-ne că produsele dumneavoastră finisate reflectă excelența și profesionalismul afacerii dumneavoastră. Echipa noastră de experți este gata să vă ofere suportul necesar pentru a vă asigura că utilizarea Sulfitului de Sodiu BADS aduce valoare adăugată proceselor dumneavoastră.

Alegând BADS, alegeți nu doar un furnizor, ci un partener de încredere în optimizarea și sustenabilitatea producției dumneavoastră. Îmbunătățiți astăzi eficiența operațională și contribuiți la un viitor mai verde cu Sulfitul de Sodiu BADS. Ne mândrim să fim lideri în furnizarea de soluții chimice responsabile, și suntem aici pentru a vă susține viziunea.

Contactați BADS acum pentru mai multe informații și începeți să vedeți diferența pe care o poate face un produs de calitate superioară.

 

Nr. CAS 7757-83-7
Nr. EC 231-821-4
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara Na2SO3 
Densitate relativa (g/cm3) 2.63 g/cm3
ADR/RID nu este produs ADR
Cuvant de avertizare nu se aplica
Clasa de pericol nu se aplica
Aspect cristale fine, alb
Miros inodor

 

Continut (%) min. 97%
Continut SO2 min. 49.3%
Fe max. 10 mg/kg
Metale grele max. 20 mg/kg
Ambalare sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum