Aplicatia se incarca
Tiosulfat de sodiu
in stoc

Tiosulfat de sodiu

  Nici un review Citeste toate review-urile

Tiosulfatul de sodiu este un compus chimic versatil utilizat în fotografie, industria alimentară și de prelucrare a metalelor.

Livrare standard
Joi, 13 Iun. - Vineri, 14 Iun.

 Adauga la favorite

La BADS, expertiza întâlnește inovația în dezvoltarea de compuși chimici de înaltă calitate, inclusiv Tiosulfatul de Sodiu. Această substanță multifuncțională este esențială în domenii precum fotografie, unde joacă un rol crucial în fixarea imaginilor, industria alimentară ca agent de conservare și industria de prelucrare a metalelor pentru proprietățile sale de dezodorizare și neutralizare a clorului.

 

De ce BADS?

Pentru că ne dedicăm să oferim produse care nu doar că îndeplinesc așteptările, ci le și depășesc. Tiosulfatul nostru de Sodiu nu este excepție. Garantăm puritatea și eficacitatea acestuia, asigurându-vă că veți beneficia de rezultate consistente în aplicarea sa. Compatibilitatea și versatilitatea Tiosulfatului de Sodiu BADS îl fac potrivit pentru o gamă largă de procese, oferindu-vă o soluție chimică sigură și de încredere.

Fiecare lot de Tiosulfat de Sodiu BADS este produs conform celor mai stricte standarde de calitate, cu un angajament ferm către practici sustenabile și responsabilitate ecologică. Contactați BADS astăzi pentru a discuta cum Tiosulfatul de Sodiu poate îmbunătăți eficiența operațională a afacerii dvs. și pentru a beneficia de serviciul nostru client excepțional.

 

Nr. CAS 7772-98-7
Nr. EC 231-867-5
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara Na2S2O3 · 5 H2O
Densitate relativa (g/cm3) 1.729 g/cm3
ADR/RID nu este produs ADR
Cuvant de avertizare nu se aplica
Clasa de pericol nu se aplica
Aspect cristalin, alb
Miros inodor

 

Continut (%) 99.34%
pH 8.7
continut Na2S 0.0004%
materii insolubile in apa 0.004%
Continut de Fe 0.0006%
Ambalare sac 25kg, palet 1000kg

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum