Aplicatia se incarca
Uree
in stoc

Uree

  Nici un review Citeste toate review-urile

Ureea este un compus organic esential pentru industria chimica si agricola. Utilizata ca ingrasamant, ureea este o sursa importanta de azot pentru culturile agricole, crescand productivitatea si imbunatatind calitatea recoltelor.

Livrare standard
Marti, 16 Iul. - Miercuri, 17 Iul.

 Adauga la favorite

Descoperiți ureea de la BADS, elementul fundamental pentru un spectru larg de aplicabilitate în industriile chimică și agricolă. Inovația și excelența sunt la baza ureei noastre, care servește ca o sursă vitală de azot, optimizând nutriția plantelor și maximizând randamentele agricole. De asemenea, versatilitatea sa se extinde în producția de polimeri, contribuind la crearea de materiale plastice durabile, rezine performante și compuși farmaceutici vitali.

 

De ce să alegeți ureea de la BADS?

Pentru că ne angajăm să susținem creșterea sustenabilă în agricultură și inovația în sectorul industrial. Calitatea superioară a ureei noastre asigură că fiecare granulă este fabricată cu cea mai mare atenție la detalii și responsabilitate față de mediu. Fie că este utilizată pentru îmbunătățirea vitalității culturilor sau ca ingredient de bază în procesele industriale, ureea BADS este garantată pentru puritate și eficacitate.

Aprovizionați-vă cu ureea BADS și beneficiați de un produs superior la un preț competitiv, susținut de o echipă de experți gata să vă asiste cu soluții personalizate. Contactați BADS azi și dați un impuls calității și producției dumneavoastră cu ureea noastră de excepție.

 

Nr. CAS 57-13-6
Nr. EC 200-315-5
Nr. UN nu se aplica
Formula moleculara CH4N2O 
Densitate relativa (g/cm3) 1.33 g/cm3
ADR/RID nu este produs ADR
Cuvant de avertizare nu se aplica
Clasa de pericol nu se aplica
Aspect cristalin
Miros inodor

 

Continut Azot (%) min. 46%
Umiditate  0.3%
Biuret max. 1%
Granulometrie min. 95%
Ambalare sac 25kg, palet 1000kg

Fii primul care scrie un review acestui produs

Te-am convins?

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata

Contacteaza-ne acum